Svetleći baloni

Svetleći baloni

Svetleci baloni ( led baloni ) vrhunskog kvaliteta. Svetleci baloni prava stvar za vas, odusevice vas svojom dekoracijom koju ce vam pruziti. Svetleci baloni su postali pravi hit, kako u svetu tako i kod nas. Svetleci baloni su jednostavni za upotrebu.

Cene za svetlece balone je vrhunska i jeftiniji smo od svoje konkurencije. Cena je srazmerna ponudjenom kvalitetu, a moramo se i pohvaliti time da kada su svetleci baloni u pitanju, mi smo direktni uvoznici. Svetleci baloni prodaja se odvija online, putem naseg online shopa. Dostava obezbedjena naravno. Svetleci baloni su okrugli baloni ili svetleci baloni u obliku srca. Beograd i cela Srbija su pokriveni mrezom nase dostave.

Svetleći baloni There is 1 product.

 • Proizvod je dostupan

  Svetleci ili led baloni prava stvar za vas. Odlican detalj za vase proslave i druge trenutke radosti. Od sada svetlece balone mozete kupovati kod nas, originalne sa sertifikatima. Ne kupujte divca kod drugih i placate skuplje, kupite original kod nas i platite jeftinije. Unna product. BALON OKRUGLI JE 100 DIN KOMAD BALON U OBLIKU SRCA JE 100 DIN KOMAD

  100,00 RSD

  Zbog redizajna korpa ne radi,
  Pozovite nas ili narucite SMS-om.
  mob: 069 617 450 tel: 011 420 60 66