Alat

Alat

Informacije

Specijalna ponuda

No special products at this time.
Alat
Alat

Alati i masine vrhunskog kvaliteta za vase profesionalno i amatersko bavljenje zanatom. Alati i masine su neophodni za kvalitetno pruzanje usluga u svakom poslu. Razlicitih profila i namena postali su nasa svakodnevica. Kupovinom original alata i masina, mozda trenutno platite vise, ali je to na kraju jeftinije.

Nudimo za vas alati i masine bren...

Alati i masine vrhunskog kvaliteta za vase profesionalno i amatersko bavljenje zanatom. Alati i masine su neophodni za kvalitetno pruzanje usluga u svakom poslu. Razlicitih profila i namena postali su nasa svakodnevica. Kupovinom original alata i masina, mozda trenutno platite vise, ali je to na kraju jeftinije.

Nudimo za vas alati i masine brend proizvodjaca bosch, makita, hilti i mnoge druge. Iskljucivo original jer kvalitet je nas zastitni znak. Raditi sa nekvalitetnim alatima je jednako porazu, izostaje i brzina i kvalitet a samim tim i vasa zarada, a uz to se  jos i cesto kvare. Original nazalost ima nesto visu cenu, ali kao sto rekosmo to se zaista na kraju isplati.

Cena za masine i alate koje vi kupujete kod nas je zaista pristupacna. Mozemo vam sa ponosom reci, da je cena na nasem sajtu osetno niza u odnosu na druge distributere. Prodaja opreme masina i alata je online. Prodaja se vrsi putem nase web stranice sa osiguranom dostavom, na adresu koju nam navedete u porucbenici.

Garancija se naravno podrazumeva da je obezbedjena za sve alate koje narucite i kupite od nas, jer mi prodajemo samo original alati i masine. Neizazivajte srecu kupujuci jeftino sumljivog porekla, samo ce vas mnogo vise kostati.

U gotovo svim vecim mestima imamo i nase serviseza alati i masine koje nudimo za vas, kao sto su to Beograd, Novi Sad , Nis, Kragujevac i mnoga druga mesta. Cak i u mestima u kojima nema servis to se lako resava, putem brze poste naravno ne o vasem trosku, alati idu na popravku i servis, u koliko dodje do toga.

Akumulatorski alati, brusilice alati, busilice alati i naravno mnogo toga jos kada su alati i masine u pitanju ce te pronaci kod nas na online robnoj kuci.

Više

Alat There are no products in this category.

Podkategorije

 • Akumulatorski alat

  Akumulatorski alati i masine vrhunskog kvaliteta i neverovatne izdrzljivosti prodajemo za vas. Akumulatorski alati i akumulatorske masine brendiranih proizvodjaca, opravdace sva vasa ocekivanja kada su alati i masine u pitanju. Cena za akumulatorski alati i masine je zaista jedinstvena koju nudimo za vas. Sa ponosom navodimo cinjenicu da je nasa cena extra povoljna, a to lako mozete proveriti i sami. Akumulatorski alati i masine prodaja se odvija online, putem nase web prodavnine. Kada je prodaja u pitanju moramo reci da je obezbedjena i dostava i to na adresu koju nam vi dostavite u porucbenici. Prodaja sa sobom povlaci naravno i garanciju. Garancija kvaliteta se podrazumeva za sve ono sto kupite kod nas, uz garanciju smo za vas obezbedili i prateci servis, koji je neophodan za normalno funkcionisanje i exploataciju vasih alata i masina. Aku alati i masine za vas. Nevezano u kome se mestu nalazite, bio to Beograd, Novi Sad, Nis, Kragujevac ili bilo koje drugo mesto, to za nas nije problem, vrsimo dostavu na teritoriji cele Srbije, a i sire. Bosch, makita, metabo, hilti i mnogo toga jos nudimo za vas. Aku alati za sve zanate.

 • Brusilice

  Brusilice su alati i masine bez kojih je nemoguce odraditi i najsitniji posao, kako kuci tako i privatno na poslu. Brusilice su alati takve konstrukcije i mogucnosti da nam pruzaju nezamislivo. Brusilice i brusni alati prodaja masine i alati je naravno online. Prodaja brusnih alata na internetu je popularna, a prodaja kod nas je najpovoljnija po sve vas, nase drage kupce. Cena za brusilice je povoljna i na vase zadovoljstvo vam mozemo reci, da je cena na nasem sajtu vrlo povoljna. Spojili smo za vas lepo i korisno, a to su cena i kvalitet. Kvalitet je vrhunski, jer za vas nudimo samo ono najbolje a to je makita, metabo, bosch i mnogo toga jos. Alati i masine iz kategorije brusilica, tj brusnih komponenata su nezamenljivi, netreba rizikovati uspeh posla i kupiti fus, bolje je kupiti kvalitet i omoguciti sebi zagarantovani uspeh.

 • Busilice

  Elektricne busilice vrhunskog kvaliteta nudimo za vas. Elektricne busilice su deo alata koji je prosto neophodan svakom domacinstvu. Alati i masine iz kategorije elektricne busilice koje nudimo vama su makita, bosch, metabo kao i mnogo jos brend proizvodjaca, koje bi ste rado videli u svom domu. Alati i masine iz grupe elektricne busilice prodaja na nasem sajtu su online. Prodaja je naravno u paketu sa dostavom, jer je dostava organizovana i dopremamo vam kupljeni alat na kucnu adresu. Napominjemo da je i garancija obezbedjena za sve elektricne busilice. Nebitno u kom ste mestu, bio to Beograd, Nis, Kragujevac ili neko drugo mesto nama ste blizu. Kupite original alate i olaksajte sebi posao, i zagarantujte uspeh.

 • El. pneumatski cekici

  Elektricni pneumatski cekici ili popularno hilti busilice, alati i masine siroke potrosnje i upotrebe. Alati i masine iz grupe hilti busilice odnosno elektricni cekici su vrlo trazeni i neophodni za obavljanje mnogih poslova. Elektricni cekici su alati koji se koriste za probijanje rupa u zidovima od cigala i betona. Alati i masine iz grupe elektricni cekici cija cena na nasem sajtu je zaista vrhunska. Cena je srazmerna kvalitetu, jeftiniji smo od drugih i to prilicno. Prodaja alata i masina tj hilti busilica se odvija online na nasem sajtu. Prodaja podrazumeva da sleduje i garancija. Kvalitet je nas zastitni znak, za sve alate koje kupite kod nas, mi dajemo garanciju i obezbedjen servis. Beograd, Novi Sad, Nis, Kraljevo kao i sva druga mesta na teritoriji Srbije su pokrivena nasom mrezom dostave.

 • Testere profi

  Elektricne testere alati i masine za amatersko i profesionalno bavljenje zanatima i poslovima. Elektricne testere su alati i masine za odredjene poslove. Nemozemo zamisliti obavljanje poslova i obaveza bez kvalitetnog alata. Elektricne testere su opsirna grupa alata i masina. Ubodne testere, kruzne testere, potezne testere i mnogo toga jos. Cena za elektricne testere je zaista povoljna. Cena je uskladjena sa kvalitetom, znaci spojili smo lepo i korisno. Prodaja za elektricne testere je online putem naseg sajta. Prodaja je zajedno sa dostavom, a i naravno garancija se podrazumeva. Garancija i servis u obezbedjeni. Beograd, Nis, Novi Sad i mnoga druga mesta manja ili veca su pokrivena nasom mrezom, nudimo alate makita, bosch, hilti, i mnogo toga jos.

 • Alati ostalo

  Alati za sve vrste poslovanja i zanata vrhunskog kvaliteta izrade. Bosch, Unior, Makita alati brend koji je širokog spektra i njihov asortiman je neverovatno veliki. Za vas pored ostalog imamo i rendisaljke tj abrihtere, heftalice, kompresori, makaze za lim i mnogo toga jos. Cena vrlo povoljna a prodaja online. Srbija i Beograd odlično pokriveni našom prodajnom mrezom. Online Shop Unna pravi izbor za vas, stalna akcijska prodaja. Bosch, makita, unior je samo deo onoga sto imamo da vam ponudimo.