Kategorije

Proizvođači

Unna.rs je internet prodavnica sa preko 30000 artikala. Ceo asortiman se nalazi na sajtu ali nije sve u svakom trenutku na lageru. 

Kompanija Unna Product DOO je jedna od lidera,najmoćnijih uvoznika i distributera na našem tržištu. Maloprodajni i veleprodajni asortiman sa preko 20.000 artikala možete naći u našoj online prodavnici.

Sarađujemo sa velikim kompanijama koje proizvode najkvalitetnije brendirane proizvode različitih kategorija: igračke, satove, srebrni nakit (u boji bronze,plavoj, ljubičastoj...); kreveti i dušeci naše proizvodnje, kao i svetleći baloni koji su naš uvozni program idealan za proslave, venčanja, rođendane, Novu godinu, paketiće za decu (dostupni u obliku srca i okrugli); posteljina, mebl štofovi, eko koža, jorgani i deke za decu i odrasle, alat Makita, Bosch, ručni alat Unior, za kuću, baštu i profesionalnu upotrebu; putne torbe Samsonit, torbe i novčanici za dame i neizostavne naočare za sunce i parfemi.

Odličan asortiman bele tehnike, računara, fotoaparata, led televizora, laptop i tablet uređaja, malih kućnih aparata i za sve to prateća oprema. Da ne zaboravimo, uskoro ce biti dostupan i servis sindikalne prodaje,na vise rata.

Za svaki artikal kupljen kod nas dobijate prateći račun, sa garancijom i adekvatnim servisom kod najbižih servisera u vašem ili našem gradu. Sve obavljamo po zakonu, u garantnom roku servisiramo, menjamo ili vraćamo novac. Zbog brze i kvalitetne usluge smo jedni od lidera u online prodaji.

Naziv: Unna product D.O.O.
Sediste: Cara Lazara 3
Beograd-Barajevo
PIB:108033893
Maticni broj: 20920173
Telefon: 0605382452
Mail adresa:  unna_product@live.com