Kategorije

Proizvođači

Pravilnik o Politici Privatnosti

Preduzeće Unna Product doo ni u jednom trenutku i ni na koji način neće zloupotrebiti vaše privatne informacije, neće vaše podatke predati trećim licima ( sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom), I nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili ( a ukoliko ne želite više da ih primate pobrinućemo se da se veoma lako možete odjaviti).

Zaštita podataka o ličnosti i politika privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajta naših proizvoda je od najvećeg značaja za naše preduzeće. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Unna Product doo usklađene sa važećom zakonskom regulativom. Ova politika privatnosti reguliše postupanje sa informacijama koje od vas prikupljamo kada posetite naš web sajt na adresi www.unna.rs.

1. Sakupljanje i korišćenje podataka o ličnosti

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, kao što su: vaše ime i prezime, adresa ili e-mail. Unna Product doo ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

2. Upotreba i tajnost ličnih podataka

Unna Product doo će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama.

3. Sloboda izbora

Vi određujete koje informacije o sebi ćete nam dati, a korisnici koji su se prijavili a odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što ćete poslati e-mail na adresu unna_product@live.com ili nas kontaktirati telefonom na broj 011/420-60-66.

4. Automatski zabeležene informacije (one koje nisu lični podaci)

Kada pristupite našem web sajtu www.unna.rs, opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Ovi podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

5. Bezbednost

Preduzeće Unna Product doo preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala vaše lične podatke. 7. Maloletna lica Unna Product doo savetuje svim roditeljima Ili starateljima maloletne dece da decu uče kako se pravilno postupa sa ličnim podacima na internet, I da svoje lične podatke ne otkrivaju. Unna Product nikada svesno neće uzimati podatke maloletnih lica niti ih na bilo koji način koristiti niti ustupati trećim licima.

6. Maloletna lica

Unna Product doo savetuje svim roditeljima Ili starateljima maloletne dece da decu uče kako se pravilno postupa sa ličnim podacima na internet, I da svoje lične podatke ne otkrivaju. Unna Product nikada svesno neće uzimati podatke maloletnih lica niti ih na bilo koji način koristiti niti ustupati trećim licima.

7. Linkovi drugih web sajtova

Obzirom da se na našem sajtu mogu naći I linkovi drugih sajtova, napominjemo da se ovaj pravilnik o privatnosti isključivo odnosi na www.unna.rs homepage, koji održava Unna Product doo. Kada napuštate web sajt www.unna.rs molimo vas da vodite računa o politici privatnosti drugih provajdera na čijim sajtovima sakupljaju podatke o ličnosti i da pročitate njihov pravilnik o ovom pitanju.

8. Pravo na informaciju

Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila unna_product@live.com. Po prijemu vašeg zahteva, najbrže moguće ćemo vas obavestiti - pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama - koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom vaših poseta web sajtu www.unna.rs.

9. Obaveštavanje o promenama

Svaka novonastala promena po pitanju privatnosti će biti navedena u ovom pravilniku, na početnoj stranici i svakom drugom mestu koje smatramo odgovarajućim.