Cvecara UNNA

Cvecara Unna

Dobro došli na web sajt najveće internet cvećare u Srbiji. Želja nam je da na najsevremeniji način olakšamo vašu potragu za savršenim cvetnim aranžmanom ili buketom, a ujedno i savršenim poklonom.

Cvećara Unna je nastala kao produkt dugogodišnjeg osluškivanja tržišta i želja potrošača. Kako bi vam omogućili da na jednom mestu pronađete sve ono što je potrebno, napravili smo najsavremeniju online cvećaru koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Sada imate priliku da na jednom mestu pronađete sve ono što vam je potrebno za savršeni poklon: cvetni aranžmani, buketi, korpe sa cvećem ali u isto vreme i satove, ekskluzivna vina i čokolade, nakit, igračke i još mnogo toga. Mnoge cvećare u Beogradu nude širok asortiman proizvoda. Mi se razlikujemo po originalnosti, jedinstvenosti, sveobuhvatnosti ali nas takođe krase i povoljne cene. Naša online cvećara pružiće vam nesvakidašnje zadovoljstvo i pri tom uštedeti vaše vreme i vaš novac.

Dostava na kućnu adresu je jedna od usluga koje pružamo. Željeni proizvod biće vam dostavljen na adresu u najkraćem vremenskom periodu. Dostava cveća i poklona na željenu adresu za Beograd, Novi Sad i ostala mesta u okolini glavnog grada, odvija se u roku od par sati.

Pored maloprodaje, u okviru naše cvećare oformljena je i veleprodaja cveća, zelenila i repromaterijala za cvećare. Potrudili smo se da na jednom mestu cvećarama obezbedimno sav potreban materijal kao i sve vrste rezanog cveća i zelenila, kako bi nesmetano radile.

Nadamo se da smo uspeli da skrenemo vašu pažnju.

Hvala na ukazanom poverenju!

VAŠA CVEĆARA UNNA