Satovi

Satovi

Ručni sportski i klasični satovi , muški i ženski, za sve prilike. Ženski i muški satovi različitih renomiranih brendova po najpovoljnijim cenama. Raspolažite svojim vremenom na pravi način. Ručni satovi nisu samo modni detalj, već i stvar prestiža.  Ručni satovi Casio, Esprit, Fossil, Festina, Sector, Seiko i mnogi drugi brendirani satovi, sada su dostupni na jednom mestu. Cena povoljna, prodaja je online, dostava za Beograd, Novi Sad i sva ostala mesta na željenu adresu.

Satovi There are no products in this category.

Podkategorije

 • Casio

  Casio ručni satovi za sve prilike. Kod nas možete pronaći najnovije modele Casio muških, ženskih i dečijih ručnih satova. Casio satovi su poznati u svetu i kod nas. Odlikuju se izuzetnim kvalitetom, dugotrajnošću i modernim dizajnom. Casio je marka satova koja se takodje odlikuje i velikim rasponom cena, Tako da svaki kupac ože pronaći sat za cebe, čija će cena odgovarati njegovom džepu. Prodaja naših Casio satova je organizovana online,putem naše web prodavnice. Cela Srbija i sva mesta u noj, bolo da je u pitanju Beograd, Niš, Novi Sad ili sasvim mala varošica, pokrivena su dostavom naših proizvoda. Odaberite željeni Casio sat za žene, muškarce ili decu, i on ćestići na vašu adresu za dva radna dana.

 • Fossil

  Fossil ručni satovi spadaju u grupu najtraženijih i najprodavanijih satova u našoj zemlji. Ovaj brend je poznat po proizvodnji modnih satova. Fossil satovi odišu originalnošću i modernim izgledom. Privlače pažnju kako mlađe tako i starije populacije. Reč je o izuzetno priznatom brendu satova. Trendi izgled i vrhunski kvalitet sinonimi su za Fossil satove. Povoljna cena ove satove čini dodatno privlačnim.

  Naša internet prodavnica potrudila se da vam Fossil satove približi i učini ih svakom dostupnim. Naše niske cene i ljubaznost osoblja pretvoriće vašu kupovinu u pravo uživanje. Kada svemu tome dodate i dostavu na željenu adresu za Beograd, Novi Sad, Niš i sva ostala mesta u našoj zemlji, onda je zadovoljstvo samo vaše.

  Online prodaja Fossil satova uštedeće vaše vreme i vaš novac. Na veoma lak i jednostavan način, u najkraćem vremenskom roku željeni model stići će na vašu adresu. Srbija je zemlja u kojoj se vodi računa o svetskim trendovima. Budite i vi osoba koja poznaje modu i neka Fossil sat krasi i vašu ruku.

 • Festina

  Festina satovi su jedan od najpoznatijih i najprodavanijih svetskih brendova. Festina satovi se proizvode u Švajcarskoj. Ovaj brend se izdvaja po jedinstvenim, originalnim modelima. Festina satovi su izuzetno cenjeni i traženi i u našoj zemlji. Ukoliko pratite modne trendove, ne propustite da u svoju kolekciju ručnih satova uvrstite i Festina sat. 

  Fastina satovi su sada dostupni svakoj osobi, a naša internet prodavnica se potrudila da u svakom trenutku ima širok asortiman. Online prodaja Festina satova omogućiće vam da u svakom trenutku uživate u najraznovrsnijim modelima i izaberete onaj pravi. 

  CelaSrbija, Beograd, Novi Sad, Niš... pokriveni su dostavom naših Festina satova čije su cene zaista najpristupačnije na tržištu. Cena, širok asortiman i mogućnost online naručivanja, biće ono zbog čega ćete se uvek vraćati kod nas.

 • Ferrucci

  Ferrucci satovi odišu atraktivnim dizajnom i kvalitetom. Od nedavno su se Ferrucci satovi pojavili i na našem tržištu. Ovaj brend je poznat po praćenju svetskih trendova. Moderni, lepo dizajnirani i atraktivni Ferrucci satovi privući će i vašu pažnju. U okviru ovog brenda mogu se naći jako lepi modeli kako muških tako i ženskih satova. Pored casual modela za svaki dan, u okviru ovog brenda možete pronaći i jako lepe elegantne modele namenjene za svečane prilike i večernji izlazak. Ono što će verovatno privući vašu pažnju jesu povoljne cene ovih satova. Međutim, niska cena ne utiče na odličan kvalitet. 

  Naša internet prodavnica se potrudila da i ovaj, potpuno nov brend na našem tržištu, približi svojim kupcima. Online prodaja Ferrucci  (Ferući) satova omogućiće vam da se lagano upoznate sa ovim brendom i da ga zavolite. Dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i sva ostala mesta je kurirkim službama na željenu adresu. 

  Srbija je dobila najveću internet prodavnicu satova koja se trudi da gotovo sve brendove približi svojim kupcima.

  Ferrucci satovi - novi brend u Srbiji!

 • Q&Q

  Q&Q rucni satovi za sve prilike. Q&Q Beograd brend rucnih satova  vec dugi niz godina prisutan na domacem i svetskom trzistu. Q&Q satovi se odlikuju kvalitetom, dugotrajnoscu i savrsenim dizajnom. Cena je odlicna, lako pristupacna, prodaja je online, za vas ih nabavlja i prodaje Online Shop Unna. Ulepsajte sebe pravim nakitom, satovi za vas, unna.

 • OMAX

  Omax muski rucni satovi na svetskom trzistu trzistu su prisutni vec 70 godina. Omax muski rucni satovi prepoznatljivi su po svom kvalitetu i klasicnom, ali u isto vreme i modernom dizajnu. Omax muski rucni satovi sada su dostupni i na nasem trzistu. Cena ovih satova je izuzetno primamljiva. Niske cene a izuzetan kvalitet glavne su odlike Omax satova. Prodaja Omax satova vrsi se iskljucivo putem nase online prodavnice. Online prodaja pruzice vam izuzetno uzivanje. Beograd i cela Srbija najzad su dobili Omax muske rucne satove.

 • Esprit

  Esprit rucni satovi za sve prilike. Esprit Beograd brend rucnih satova  vec dugi niz godina prisutan na domacem i svetskom trzistu. Esprit satovi se odlikuju kvalitetom, dugotrajnoscu i savrsenim dizajnom. Cena je odlicna, lako pristupacna, prodaja je online, za vas ih nabavlja i prodaje Online Shop Unna. Esprit sat, znak kvaliteta.

 • Guess satovi
 • Dečiji satovi

  Deciji satovi koje mozete pronaci u nasoj online prodavnici su originalni i sa garancijom od dve godine. Nasi deciji satovi zadovoljice kako Vasa, tako i ocekivanja vaseg deteta. Satovi za decu su idealan poklon za svakog malisana. Trudimo se da u svakom trenutku imamo najtrazenije brendove i modele. Brendirani deciji sat na ruci vaseg malisana privuci ce paznju i pruziti mu samouverenost. Rucni satovi za decu koje mozete naci kod nas odlikuje niska cena i vrhunski kvalitet. Trudimo se da nase cene privuku Vasu paznju.

  Deciji satovi su prelep poklon za Novu Godinu, Rodjendan i bilo koji drugi praznik. Deciji satovi za decake i devojcice vrhunskog kvaliteta, a cene najjeftinije.

  Prodaja satova za decu je organizovana putem interneta, preko nase online prodavnice. Cela Srbija a pre svega Beograd dobili su najpovoljniju i najvecu internet prodavnicu. Hvala Vam!

 • Seiko

  Seiko je Japanska firma koja se bavi proizvodnjom ručnih i zidnih satova, budilnika, optičkih proizvoda,.. U našoj zemlji su su poznati Seiko satovi.

  Seiko muški satovi spadaju u red visokokvalitetnih ručnih satova, i predstavljaju spoj visokotehnoloških otkrića i modnih trendova. Ono što je karakteristično za ovog proizvođača jeste to da je i najsitniji detalj napravljen u Japanu.

  Seiko muški satovi spadaju u red najtraženijih i najcenjenijih ručnih satova na našem tržištu. Mnoga svetski poznata imena stoja iza brenda Seiko i govore u ime vrhunskog kvaliteta.

  Što se cene Seiko satova tiče, ona je usklađena za svačiji džep. Od jako luksuznih modela koji se proizvode u ograničenim količinama, do modela koji su dostupni svakom. Cena ne utiče bitno na kvalitet već na dizajn i mogućnosti samog sata.

  Prodaja Seiko satova organizovana je na različite načine. Možete ih naći u ekskluzivnim radnjama ali i onlajn, u odabranim internet prodavnicama. Iza svakog sata stoji garancija i servis, koji svedoče o kvalitetu satova.

  Potrudili smo se da se cela Srbija upozna sa ovim brendom i zavoli ga. Budite i vi deo Seiko porodice. Ukoliko se odlučite za online naručivanje željenog modela, bez obzira da li je u pitanju Beograd, Novi Sad, Niš ili neko dugo mesto u našoj zemlji, dostava će biti izvršena kurirskim službama na željenu adresu.

 • Sector
 • Calypso

  Calypso satovi su proizvodi poznatog svetskog brenda Festna. Ovaj renomirani brend putem Calypso satova potrudio se da mlađoj populaciji približi ručne satove. Calypso satovi odlikuju se veselim bojama i trendi dizajnom. Izuzetno su lepi i originalni, kreativni kada je u pitanju kombinacija materijala i mehanizama. Calypso satovi privlače pažnju kako tinejdžera, tako i starijih osoba koje se osećaju mladima. 

  Naša internet prodavnica potrudila se da u svoj asortiman ulista i Calypso ručne satove. Online prodaja uštedeće vaše vreme i vaš novac. Sada možete u toplini svoga doma birati željeni model. Calypso satove pored originalnosti krasi i vrhunski kvalitet, pristupačna cena i garancija. Dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i sva ostala mesta u Srbiji je u roku od 2 radna dana. Srbija je sada dobila najveću internet prodavnicu satova. Hvala na ukazanom poverenju.

 • Ostali brendovi satova

  U okviru kategorije "ostali brendovi satova" možete pronaći manje poznate brendove ručnih muških i ženskih satova. Iako manje poznati, ovi satovi se odlikuju izuzetnim kvalitetom, modernim ditzajnom i povoljnom cenom. Garancija za sve satove u okviru ove kategorije je 2 godine.Pristupačne cene omogućiće vam da odaberete više modela i upotpunite vašu kolekciju ručnih satova. Online prodaja dodatno štedi vaše vreme i vaš novac. Srbija je zemlja u kojoj se vodi računa o modi i modnim trendovima. Potrudili smo se da vam predstavimo širok asortiman satova. Dostava naših satova za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta je kurirskim službama na željenu adresu.