TAŠNE UNNA

Informacije

TAŠNE UNNA
TAŠNE UNNA

Tašne koje možete pronaći u našoj online prodavnici, odlikuju se vrhunskim kvalitetom a cena im je povoljna. Žene uglavnom biraju kožne tašne zbog dugotrajnosti i kvaliteta. Kožne tašne su izuzetno otmene i cenjene medju ženama. Kod nas možete pronaći najrazličitije ženske torbe. Trudimo se da u svakom trenutku izadjemo sa ponudom najnovijih i n...

Tašne koje možete pronaći u našoj online prodavnici, odlikuju se vrhunskim kvalitetom a cena im je povoljna. Žene uglavnom biraju kožne tašne zbog dugotrajnosti i kvaliteta. Kožne tašne su izuzetno otmene i cenjene medju ženama. Kod nas možete pronaći najrazličitije ženske torbe. Trudimo se da u svakom trenutku izadjemo sa ponudom najnovijih i najmoderijih modela. 

Prodaja naših tašni organizovana je putem interneta, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji obavlja se kurirskim službama. Tašne Unna samo za Vas obezbedjuju najatraktivnije ženske torbe.

Više

TAŠNE UNNA There are no products in this category.

Podkategorije

 • Klasične tašne

  Ženske tašne klasične, moderne, veliki izbor modela i veoma prikladna cena. Klasične ženske tašne ili torbe, kako ih mnogi nazivaju,  u raznim dezenima i veličinama možete kupiti kod nas, u našoj online prodavnici. Online prodaja vam omogućava da lagano uživate u odabiru savršenog modela. Naše tašne ili torbe izrađene su od prirodnih ili veštačkih materijala, pa i cene variraju. U svakom slučaju, trudimo se da vam ponudimo najširi asortiman tašni po najpovoljnijim cenama, Kod nas možete naći tašne za svaki dan, svečane tašne, kopžne tašne kao i mnoštvo različitih modela i dezena. Ono što im je zajedničko je svakoko to da su izrađene po najnovijim svetskim trendovima.

  Srbija je dobila najveću internet prodavnicu ženskih i muških tašni. Dostava za Beograd, Novi Sad, i ostale gradove je kurirskim službama na željenu adresu. 

 • Pismo tašne

  Pismo tasne vrhunskog kvaliteta. Online shop unna za vas nabavlja i prodaje pismo tasne. Pismo tasne Beograd Srbija, veoma popularne i moderne, nijednu damu neostavljaju ravnodusnom. Drage dame pocastite sebe pravim poklonom, Ili naterajte bolju polovinu da vas ona pocasti. Pismo tasne za vas, cena povoljna, prodaja se vrsi online, dostavljamo na vasu adresu.

 • Мuške tašne
 • Kišobrani

  Kisobrani muski, zenski, deciji razlicitih velicina. Online Shop Unna za vas nabavljaju i prodaju kisobrane vrhunskog kvaliteta izrade od materijala velike izdrzljivosti. Kisobran, mnogo puta ga zaobilazimo i sutiramo ali cim pocne kisa odmah ga vrtoglavo trazimo. Nadjite ga kod nas, cena vrlo povoljna, prodaja je online.

 • Marame

  Marame za sve prilike. Marame muske i zenske za sve situacije. Odlican odevni detalj, pristaje za svaku priliku. Marame za žene i devojke za vas nabavljamo i prodajemo, a cene su izuzetno povoljne.  Vrhunski kvalitet, cena povoljna, prodaja je online, dostavljamo na vasu adresu. Marame Beograd, za vas, samo najbolje.

 • Ešarpe

  Ešarpe su tanke, uzane marame koje se uglavnom nose oko vrata. Izuetno su moderne i dekorativne. Kod nas možete pronaći ešarpe za decu, žene i muškarce. Naše ešarpe se odlikuju vrhunskim kvalitetom a cena im je zaista povoljna. U ponudi imamo ešarpe od kašmira, muslina i svile, ženske, muške i dečije, za zimu, leto i plažu i još mnogo drugih vrsta i modela. 

  Ešarpe su modni dodaci koji privlače pažnju. Žene ih obožavaju a poslednjih godina ih rado i muškarci i deca koriste u odevanju. Naša prodavnica se trudi da Vam u svakom trenutku ponudi što veći asortiman ešarpi a da pri tom cene budu najniže. Online prodaja ešarpi vam omogućava da na lak i jednostavan način kupite željeni proizvod, a da pri tom uštedite vreme i novac.

 • Šalovi

  Salovi muski i zenski, vrhunske izrade, visoko kvalitetni. Online Shop Unna Beograd za vas nabavlja i prodaje salove za sve situacije i prilike, salovi za sportske kombinacije, za svecane situacije. Cena za salove vrlo povoljna, prodaja se vrsi online, dostava na kucnu adresu. Pocastite sebe salom, extra izrade, prelepog dizajna.

 • Kape

  Kape muške, ženski i dečije, veliki izbor modela na jednom mestu. Naše kape se odlikuju vrhunskim kvalitetom a cena im je zaista povoljna. Zimske kape,pletene i pamučne, za decu, bebe, za dečake i devojčice, za žene i muškarce najraznovrsnijih modela i boja. Svaka naša kapa je originalna i prepoznatljiva a cena vrlo primamljiva. Kape se nose kao ukras ali i kao odevni predmet koji čuva vašu glavu u iši od hladnoće. Poslednjih godna su izuzetno aktuelne kape sa ušima, pufnom, kićankom, cirkonima i krznom. Prodaja naših kapa je organizovana online, putem naše web prodavnice. Dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji, organizovana je kurirskim službama. Uživajte u našim kapama!

 • Šeširi

  Sesiri muski, zenski, deciji razlicitih velicina. Online Shop Unna za vas nabavljaju i prodaju sesire vrhunskog kvaliteta izrade od materijala velike izdrzljivosti. Sesir, mnogo puta ga zaobilazimo i sutiramo ali cim dodje situacija  odmah ga vrtoglavo trazimo. Nadjite ga kod nas, cena vrlo povoljna, prodaja je online.

 • Cegeri

  Cegeri tasne vrhunskog kvaliteta. Online shop unna Beograd Srbija za vas nabavlja i prodaje ceger tasne. Ceger tasne, veoma popularne i moderne, nijednu damu neostavljaju ravnodusnom. Drage dame pocastite sebe pravim poklonom i ulepsajte sebi dan, Ili naterajte bolju polovinu da vas ona pocasti. Ceger tasne za vas, cena povoljna, prodaja se vrsi online, dostavljamo na vasu adresu.