TAŠNE UNNA

TAŠNE UNNA

Klasične tašne, Kožne tašne, Ekskluzivne tašne, Pismo tašne, Torbe na rame, Torbe za shopping, Мuške tašne

Una Tašne koje možete pronaći u našoj online prodavnici, odlikuju se vrhunskim kvalitetom a cena im je povoljna. Žene uglavnom biraju kožne tašne zbog dugotrajnosti i kvaliteta. Una Kožne tašne su izuzetno otmene i cenjene medju ženama. Kod...

Klasične tašne, Kožne tašne, Ekskluzivne tašne, Pismo tašne, Torbe na rame, Torbe za shopping, Мuške tašne

Una Tašne koje možete pronaći u našoj online prodavnici, odlikuju se vrhunskim kvalitetom a cena im je povoljna. Žene uglavnom biraju kožne tašne zbog dugotrajnosti i kvaliteta. Una Kožne tašne su izuzetno otmene i cenjene medju ženama. Kod nas možete pronaći najrazličitije ženske torbe: torbe na rame, tašne za svaki dan, elegantne i ekskluzivne tašne, poslovne i torbe za muškarce...  Trudimo se da u svakom trenutku izadjemo sa ponudom najnovijih i najmoderijih modela. 

Prodaja naših tašni organizovana je putem interneta, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji obavlja se kurirskim službama. Tašne Unna samo za Vas obezbedjuju najatraktivnije ženske torbe.

Sada je Srbija dobila najveću ponudu ženskih tašni na jednom mestu. Akcije, snizenje, novogodisnji popust i mnogo pogodnosti za vas na jednom mestu. Jer Unna se uvek trudi da vam maksimalno izadje u susret.

Pročitaj više

TAŠNE UNNA There are no products in this category.

Podkategorije

 • Klasične tašne

  Ženske tašne klasične, moderne, veliki izbor modela i veoma prikladna cena. Klasične ženske tašne ili torbe, kako ih mnogi nazivaju,  u raznim dezenima i veličinama možete kupiti kod nas, u našoj online prodavnici. Online prodaja vam omogućava da lagano uživate u odabiru savršenog modela. Naše tašne ili torbe izrađene su od prirodnih ili veštačkih materijala, pa i cene variraju. U svakom slučaju, trudimo se da vam ponudimo najširi asortiman tašni po najpovoljnijim cenama, Kod nas možete naći tašne za svaki dan, svečane tašne, kopžne tašne kao i mnoštvo različitih modela i dezena. Ono što im je zajedničko je svakoko to da su izrađene po najnovijim svetskim trendovima.

  Srbija je dobila najveću internet prodavnicu ženskih i muških tašni. Dostava za Beograd, Novi Sad, i ostale gradove je kurirskim službama na željenu adresu. 

 • Kožne tašne

  Kožne tašne namenjene su osobama koje cene kvalitet. Ženske kožne tašne izrađene su od najkvalitetnije kože. Uglavnom se izrađuju u standardnim bojama: crna i braon, ali po narudžbini mogu biti izrađene i u drugim bojama. Kožne tašne za žene su poznate po svojoj izdržljivosti i dugotrajnosti pa im je iz tog razloga i cena malo veća. Ipak, cene naših kožnih ženskih tašni su pažljivo kreirane kako bi zadovoljile vaša očekivanja. Online prodaja naših torbi daje vam mogućnost da u miru svoga doma lagano birate željeni model. U okviru ove kategorije možete pronaći damske torbe, svečane tašne, poslovne tašne i torbe za svaki dan. Dostava za Beograd, Novi Sad i ostala mesta vrši se na željenu adresu. 

 • Ekskluzivne tašne

  Ekskluzivne tašne namenjene su ženama sa stilom. Ekskluzivne tašne ili torbe za žene karakteriše vrhunski kvalitet a cena im je povoljna. Izrađuju se od najkvalitetnije kože. Modernog su dizajna i vrlo su jedinstvene. Standardne boje su crna i braon ali se po vašoj želji mogu izrađivati i u drugim bojama. Cene ovih tašni su pažljivo formirane. Uglavnom su u pitanju damske tašne ali i poslovne i tašne za svaki dan. Prodaja naših ekskluzivnih ženskih tašni organizovana je online, a dostava za Beograd, Novi Sad i ostala mesta obavlja se kurirskim službama. Sada je Srbija dobila najveću ponudu ekskluzivnih torbi na jednom mestu. Uživajte!

 • Pismo tašne

  Pismo tasne vrhunskog kvaliteta. Online shop unna za vas nabavlja i prodaje pismo tasne. Pismo tasne Beograd Srbija, veoma popularne i moderne, nijednu damu neostavljaju ravnodusnom. Drage dame pocastite sebe pravim poklonom, Ili naterajte bolju polovinu da vas ona pocasti. Pismo tasne za vas, cena povoljna, prodaja se vrsi online, dostavljamo na vasu adresu.

 • Torbe na rame

  Torbe na rame privlače izuzetnu pažnju i veoma su moderne. Kod nas možete pronaći decije, muške i ženske torbe na rame. Školske torbe na rame su uglavnom zamenile rančeve i deca ih jako vole. Naše torbe na rame za dečake i za devojčice izuzetno su moderne i atraktivne. Njihove cene su izuzetno primamljive. Prodaja je online a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama.

 • Torbe za shopping

  Torbe za shopping su danas izuzetno moderne i atraktivne. Kod nas možete pronaći torbe za shopping izuzetnog kvaliteta i dizajna. Torbe za shopping imaju dve duže ručke i mogu se nositi u ruci ili na ramenu. Najraznovrsniji modeli shopping torbi za devojčice, devojke i žene, a cene su povoljne. Prodaja torbi je online, putem naše internet prodavnice, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i stala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu.

 • Мuške tašne

  Muške tašne ili muške torbe namenjene su muškarcima koji sve potrebne stvari žele da nose sa sobom. Uglavnom su u pitanju poslovne muške tašne ili drugačije, poslovne muške torbe, ali se u našoj ponudu naći i sportske tašne. Torbe za muškarce se uglavnom izrađuju od kože, ali i od drugih veštačkih materijala. Uglavnom su jednostavnog dizajna primerenog muškarcima. Brendirane muške torbe poslednjih godina su sve traženije, i uglavnom su u pitanju modeli na rame ili oni koji se nose u ruci.

  Naša internet prodavnica potrudila se da vam predstavi širok asortiman muških tašni na jednom mestu. Povoljne cene i online prodaja omogućavaju vam da uživate u traženju savršenog modela.

  Cena svakog proizvoda pažljivo je formirana a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta organizovana je kurirskim službama.

 • Kišobrani

  Kisobrani muski, zenski, deciji razlicitih velicina. Online Shop Unna za vas nabavljaju i prodaju kisobrane vrhunskog kvaliteta izrade od materijala velike izdrzljivosti. Kisobran, mnogo puta ga zaobilazimo i sutiramo ali cim pocne kisa odmah ga vrtoglavo trazimo. Nadjite ga kod nas, cena vrlo povoljna, prodaja je online.

 • Marame

  Marame za sve prilike. Marame muske i zenske za sve situacije. Odlican odevni detalj, pristaje za svaku priliku. Marame za žene i devojke za vas nabavljamo i prodajemo, a cene su izuzetno povoljne.  Vrhunski kvalitet, cena povoljna, prodaja je online, dostavljamo na vasu adresu. Marame Beograd, za vas, samo najbolje.

 • Ešarpe

  Ešarpe su tanke, uzane marame koje se uglavnom nose oko vrata. Izuetno su moderne i dekorativne. Kod nas možete pronaći ešarpe za decu, žene i muškarce. Naše ešarpe se odlikuju vrhunskim kvalitetom a cena im je zaista povoljna. U ponudi imamo ešarpe od kašmira, muslina i svile, ženske, muške i dečije, za zimu, leto i plažu i još mnogo drugih vrsta i modela. 

  Ešarpe su modni dodaci koji privlače pažnju. Žene ih obožavaju a poslednjih godina ih rado i muškarci i deca koriste u odevanju. Naša prodavnica se trudi da Vam u svakom trenutku ponudi što veći asortiman ešarpi a da pri tom cene budu najniže. Online prodaja ešarpi vam omogućava da na lak i jednostavan način kupite željeni proizvod, a da pri tom uštedite vreme i novac.

 • Šalovi

  Salovi muski i zenski, vrhunske izrade, visoko kvalitetni. Online Shop Unna Beograd za vas nabavlja i prodaje salove za sve situacije i prilike, salovi za sportske kombinacije, za svecane situacije. Cena za salove vrlo povoljna, prodaja se vrsi online, dostava na kucnu adresu. Pocastite sebe salom, extra izrade, prelepog dizajna.

 • Kape

  Kape muške, ženski i dečije, veliki izbor modela na jednom mestu. Naše kape se odlikuju vrhunskim kvalitetom a cena im je zaista povoljna. Zimske kape,pletene i pamučne, za decu, bebe, za dečake i devojčice, za žene i muškarce najraznovrsnijih modela i boja. Svaka naša kapa je originalna i prepoznatljiva a cena vrlo primamljiva. Kape se nose kao ukras ali i kao odevni predmet koji čuva vašu glavu u iši od hladnoće. Poslednjih godna su izuzetno aktuelne kape sa ušima, pufnom, kićankom, cirkonima i krznom. Prodaja naših kapa je organizovana online, putem naše web prodavnice. Dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji, organizovana je kurirskim službama. Uživajte u našim kapama!

 • Šeširi

  Sesiri muski, zenski, deciji razlicitih velicina. Online Shop Unna za vas nabavljaju i prodaju sesire vrhunskog kvaliteta izrade od materijala velike izdrzljivosti. Sesir, mnogo puta ga zaobilazimo i sutiramo ali cim dodje situacija  odmah ga vrtoglavo trazimo. Nadjite ga kod nas, cena vrlo povoljna, prodaja je online.

 • Cegeri

  Cegeri tasne vrhunskog kvaliteta. Online shop unna Beograd Srbija za vas nabavlja i prodaje ceger tasne. Ceger tasne, veoma popularne i moderne, nijednu damu neostavljaju ravnodusnom. Drage dame pocastite sebe pravim poklonom i ulepsajte sebi dan, Ili naterajte bolju polovinu da vas ona pocasti. Ceger tasne za vas, cena povoljna, prodaja se vrsi online, dostavljamo na vasu adresu.