KAIŠEVI

KAIŠEVI

Una Kaiševi muški, ženski, dečiji različitih veličina i boja. Kaiševi su jako bitan modni detalj. Oni privlače pažnju i ostavljaju jak utisak. Kaiševi od prirodne kože su najkvalitetniji i danas se mogu naći u svim bojama. Sve češće se kako ženski tako i kaiševi za muškarce izrađuju i od lakirane kože, koja je poslednjih godina jako popularna i ...

Una Kaiševi muški, ženski, dečiji različitih veličina i boja. Kaiševi su jako bitan modni detalj. Oni privlače pažnju i ostavljaju jak utisak. Kaiševi od prirodne kože su najkvalitetniji i danas se mogu naći u svim bojama. Sve češće se kako ženski tako i kaiševi za muškarce izrađuju i od lakirane kože, koja je poslednjih godina jako popularna i moderna. U mnogim odevnim kombinacijama kaiševi su modni detalj koji je sasvim dovoljan da ostavi utisak. Pored njegove funkcionalne uloge, i ona estetska je nesporna. Naša Una internet prodavnica u svojoj ponudi ima mnoštvo modela kao i kaiševe od različitih materijala: kožni kaiševi, sa cirkonima i kristalima, platneni, lakovani, za dečake i devojčice, brendirani kaiševi za odela, pantalone, suknje, kaiševi za svečanosti.... Cene naših kaiševa su pristupačne a kvalitet je vrhunski. Una Online prodaja kaiševa uštedeće vaš novac i vreme. Povoljna cena, dostava na adresu za Beograd, Novi Sad, Niš i sva ostala mesta i širok asortiman izmamiće vam osmeh. 

Pročitaj više

KAIŠEVI There are no products in this category.

Podkategorije

  • Muški kaiševi

    Muški kaiševi su akcesoar koji jednostavno morate imati. Muški kaiševi se izrađuju od kože ali i od drugih prirodnih i veštačkih materijala. Svakako kožni muški kaiševi su najkvalitetniji. Na našem shopu mogu se naći i brendirani kaiševi. Kaiševi za muškarce koje možete naći u našoj prodavnici je raznolik: elegantni i svečani kaiševi, kaiševi za pantalone, odelo i farmerke, kaiševi za svaki dan, sportski kaiševi... Takođe, oni se mogu naći i u različitim bojama: crni, beli, plavi, teget, braon... Cena im je jako povoljna. Dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta je na željenu adresu.

    Sada je Srbija dobila najveći internet shop, na kome, između ostalog možete pronaći i širok asortiman kaiševa za muškarce. Prodaja je online, a cene pristupačne.

  • Ženski kaiševi

    Ženski kaiševi su izuzetan modni detalj. Kaiševi za žene, devojke, devojčice i dame, izrađuju se od različitih materijala. Najkvalitetniji su kožni kaiševi. U našoj internet prodavnici možete pronaći mnoštvo različitih modela: elegantni i svečani kaiševi, lakovani kaiševi, kaiševi za suknje, haljine, odela, pantalone, tanki i široki kaiševi, ali i kaiševi u različitim trendy bojama: beli, crveni, plavi, žuti, zeleni, crni, braon...

    Cena naših kajševa je pažljivo formirana i uvek se trudimo da naše cene budu najniže na tržištu. Srbija je cela pokrivena dostavom naših kaiševa, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta je na željenu adresu. Ženski kaiševi se prodaju online, putem našeg sajta.