Prstenje

Prstenje

 Prstenje je ukras kako zenske tako i muske ruke. Prsten je ukras okruglog oblika koji se nosi na zeljenom prstu. U pojedinim civilizacijama,prsten je statusni simbol. Prstenje se izradjuje najcesce od plemenitih metala: od srebra, zlata ili platine. Mi izdvajamo iz nase ponude srebrno prstenje. Srebrni prsten je izuzetno lep poklon za svaku zen...

 Prstenje je ukras kako zenske tako i muske ruke. Prsten je ukras okruglog oblika koji se nosi na zeljenom prstu. U pojedinim civilizacijama,prsten je statusni simbol. Prstenje se izradjuje najcesce od plemenitih metala: od srebra, zlata ili platine. Mi izdvajamo iz nase ponude srebrno prstenje. Srebrni prsten je izuzetno lep poklon za svaku zenu. On je ukras koji govori o suptilnosti i otmenosti osobe koja ga nosi.

Cena naseg prstenja i ostalih komada nakita je izuzetno pristupacna i primamljina. Niske cene i vrhunski kvalitet atributi su koji nas razlikuju od drugih. Verujemo da ce pazljivo izabrana cena nasih proizvoda biti ono sto ce privuci vasu paznju i ukazati nam vase poverenje.

Prodaja prstenja se vrsi putem nase web prodavnice, iskljucivo putem interneta. Dovoljno je da popunite porudzbenicu ili da nas kontaktirate na jedan od navedenih brojeva telefona. Dostava za Beograd, Novi Sad, i ostale gradove Srbije vrsi se kurirskim sluzbama na zeljenu adresu, u roku od 2 radna dana. Online prodaja je nasa osnovna delatnost. Tu smo da zadovoljimo svaku vasu zelju. Hvala na ukazanom poverenju.

Pročitaj više

Prstenje There are 197 products.