Mindjuse

Mindjuse

Mindjuše su nakit koji se nosi na uhu. Mindjuše pretežno nose žene, ali u nekim krajevima jednu mindjušu nose i muškarci koji time označavaju da su jedinci. Mindjuše se izradjuju najčešće od srebra, zlata ili drugih plemenitih metala, ali u današnje vreme sve više i od drugih prirodnih i veštačkih materijala. Minđuše od srebra danas su jako popu...

Mindjuše su nakit koji se nosi na uhu. Mindjuše pretežno nose žene, ali u nekim krajevima jednu mindjušu nose i muškarci koji time označavaju da su jedinci. Mindjuše se izradjuju najčešće od srebra, zlata ili drugih plemenitih metala, ali u današnje vreme sve više i od drugih prirodnih i veštačkih materijala. Minđuše od srebra danas su jako popularne i neizostavni su detalj nakita svake savremene žene. Srebrne minđuše su komad nakita koji mi rado izdvajamo iz ponude. Kod nas možete pronaći minđuše za žene, za devojčice, za devojke i muškarce. 

Alke su mindjuše okruglog oblika i posdećaju na prsten. Alke mogu imati okačen i neki privezak, različitog oblika. Alke mogu biti različite velicine: od minijaturnih alkica do velikih glomaznih alki ukrašenih različitim gravurama i cirkonima.

Viseće mindjuše se razlikuju od ostalih modela po tome sto slobodno padaju. Uglavnom se koriste za svečane prilike i daju utisak glamuroznosti. Viseće mindjuše su najčešće ukrašene cirkonima ili poludragim ili dragim kamenjem.

Cena mindjuša zavisi od materijala od kojih su izradjene. Mi se trudimo da cena nasih mindjuša bude dostupna svakom kupcu.

Prodaja mindjuša se uglavnom vrši u zlatarama ali je naša online prodavnica  omogućila da prodaja bude dostupna svakom kupcu, bez obzira gde se od nalazi.  Dostava se vrši na željenu adresu. Dovoljno je da popunite porudžbenicu na našem online shopu ili nas kontaktirate telefonom. 

Pročitaj više

Mindjuse There are 101 products.