Mindjuse

Informacije

Mindjuse
Mindjuse

Mindjuse su nakit koji se nosi na uhu. Mindjuse pretezno nose zene, ali u nekim krajevima jednu mindjusu nose i muskarci koji time oznacavaju da su jedinci. Mindjuse se izradjuju najcesce od srebra, zlata ili drugih plemenitih materijala, ali u danasnje vreme sve vise i od drugih prirodnih i vestackih materijala. Mindjuse od srebra danas su jako...

Mindjuse su nakit koji se nosi na uhu. Mindjuse pretezno nose zene, ali u nekim krajevima jednu mindjusu nose i muskarci koji time oznacavaju da su jedinci. Mindjuse se izradjuju najcesce od srebra, zlata ili drugih plemenitih materijala, ali u danasnje vreme sve vise i od drugih prirodnih i vestackih materijala. Mindjuse od srebra danas su jako popularne i neizostavni su detalj nakita svake savremene zene. Srebrne mindjuse su komad nakita koji mi rado izdvajamo iz ponude. Kod nas možete pronaći mindjuše za žene, za devojčice, za devojke i muškarce. 

Alke su mindjuse okruglog oblika i posdecaju na prsten. Alke mogu imati okacen i neki privezak, razlicitog oblika. Alke mogu biti razlicite velicine: od minijaturnih alkica do velikih glomaznih alki ukrasenih razlicitim gravurama i cirkonima.

Visece mindjuse se razlikuju od ostalih modela po tome sto slobodno padaju. Uglavnom se koriste za svecane prilike i daju utisak glamuroznosti. Visece mindjuse su najcesce ukrasene cirkonima ili poludragim ili dragim kamenje.

Cena mindjusa zavisi od materijala od kojih su izradjene. Mi se trudimo da cena nasih mindjusa bude dostupna svakom kupcu.

Prodaja mindjusa se uglavnom vrsi u zlatarama ali je nasa online prodavnica  omogucila da prodaja bude dostupna svakom kupcu, bez obzira gde se od nalazi.  Dostava se vrsi na zeljenu adresu. Dovoljno je da popunite porudzbenicu nba nasem online shopu ili nas kontaktirate telefonom. 

Više

Mindjuse There are 67 products.