Narukvice

Narukvice

Narukvice su vrsta nakita odnosno ukrasni predmet koji se nosi oko zgloba ruke. Narukvice se drugacije nazivaju brazletne ili grivne. Narukvica se najcesce izradjuje od plemenitih metala: od srebra, zlata, platine, bisera ili drugih prirodnih ili vestackih materijala. Narukvica privlaci paznju i govori o ukusu i stilu zene. Iz ponude izdvajamo s...

Narukvice su vrsta nakita odnosno ukrasni predmet koji se nosi oko zgloba ruke. Narukvice se drugacije nazivaju brazletne ili grivne. Narukvica se najcesce izradjuje od plemenitih metala: od srebra, zlata, platine, bisera ili drugih prirodnih ili vestackih materijala. Narukvica privlaci paznju i govori o ukusu i stilu zene. Iz ponude izdvajamo srebrne narukvice vrhunskog kvaliteta.

Cena narukvice zavisi od materijala od kog je ona izradjena. Ona moze biti jeftina ukoliko je izradjena od vestackih materijala ili plastike, ili jako skupa ukoliko je izradjena od plemenitih metala i dragog kamenja. Cena nasih narukvica je pazljivo birana i dostupna svakom kupcu.

Prodaja narukvica se obicno vrsi u zlatarama ili drugim radnjama specijalizovanim za prodaju nakita. U danasnje vreme, internet je omogucio da se prodaja obavlja veoma jednostavnije, putem online prodavnica. U nasem online shopu mozete naci veliku ponudu narukvica od srebra. Dovoljno je da popunite porudzbenicu na nasem sajtu ili nas kontaktirate telefonom.

Dostava za Beograd, Novi Sad i druge gradove i mesta Srbije, obavlja se kurirskim sluzbama u roku od dva radna dana. 

Naše narukvice odišu originalnošću. Neka naše narukvice krase i vašu ruku.

Pročitaj više

Narukvice There are 30 products.