Smart satovi

Smart satovi

Smart satovi ili pametni satovi su novina na tržištu. Kada govorimo o smart satovima mislimo uglavnom na proizvode koji zamenjuju mobilni telefon. Mobilni telefon sat je proizvod koji ima sve funkcije telefona, a pored toga nosi se na ruci. Smart satovi su popularni pre svega medju poslovnim ljudima i omladinom. Izuzetno su atraktivni i u sebi sadrže implementirana najnovija tehnička dostignuća. Pametni satovi služe za javljanja na telefon, slanje poruka, slušanje muzike... Cena im je zaista povoljna u odnosu na kvalitet koji dobijete. 

U našoj online pridavnici možete pronaći velčiki izbor smart satova različitih proizvodjača. Prodaja je organizovana putem interneta a dostava je na kućnu adresu, za sva mesta u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš... 

Smart satovi There are no products in this category.

Podkategorije

  • Burg

    Burg satovi telefoni proizvode se u Holandiji. Reč je o takozvanim pametnim satovima. Zapravo ovde se radi da je u sat implementirana najnovija tehnologija, tako da on poseduje deo za apliciranje SIM kartice, mogućnost slanja sms-a, javljanja na telefon, MP3 i MP4 player, kameru, touch screen... Smart sat ili sat telefon, kako ga mnogi nazivaju, izuzetno je praktičan jer ne morate više biti sputani nošenjem mobilnog telefona u ruci, džepu ili torbi. Burg satovi sadrže najkvalitetnije komponente: LG touch screen (koristi ga i iPOD Nano), kućište (od proizvođača koji pravi kućišta za Omega satove), narukvice (od proizvođača koji pravi narukvice za Swatch satove), baterije (od proizvođača baterija za Sony mobilne uređaje), Miyota mehanizme (svetski poznata japanska kompanija ). Prodaja je organizovana online a cene najniže na tržištu. Cela Srbija, Beograd, Novi Sad, Niš i sva ostala mesta pokriveni su dostavom kurirskim službama.