Kahuna

Kahuna

Kahuna satovi poslednjih godina su privukli veliku pažnju. U pitanju su britanski ručni satovi, namenjeni damama. Izuzetno su lepog dizajna i veselih boja pa se uglavnom nose leti. Cena im je jako pristupačna a kvalitet zaista vrhunski, što dokazuje i garancija od 2 godine. Kahuna satovi su prepoznatljivi po jedinstvenom izgledu i narukvicama koje ih krase a koje su izradjene najčešće od kože uz dodatak različitih perlica. Kahuna satovi su jako popularni medju mladjom populacijom, i najčešće se kupuju za devojke ili tinejdžerke.

Kahuna satovi se mogu naći u našoj online prodavnici. Prodaja je putem interneta, cene su povoljne, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta je kurirskim služama.

Kahuna There are no products in this category.

Podkategorije

  • Kahuna ženski satovi

    Kahuna ženski satovi za devojčice, devojke i žene, modernog dizajna i veselih boja. Kahuna ženski satovi su prepoznatljivi po svojim narukvicama, izrađenih od kožnih traka, pertli i perlica različitih boja. Izuzetno su dekorativni i veseli i uglavnom se nose leti. Kahuna satovi su izuzetno traženi i cenjeni pre svega medju mladjom populacijom.

    Potrudili smo se da vas obezbedimo širok asortiman modela Kahuna satova. Niske cene, odličan kvalitet i online prodaja, omogućavaju vam da izabereta više modela. Jeftina dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji.