Casio

Casio

Casio ručni satovi za sve prilike. Kod nas možete pronaći najnovije modele Casio muških, ženskih i dečijih ručnih satova. Casio satovi su poznati u svetu i kod nas. Odlikuju se izuzetnim kvalitetom, dugotrajnošću i modernim dizajnom. Casio je marka satova koja se takodje odlikuje i velikim rasponom cena, Tako da svaki kupac ože pronaći sat za cebe, čija će cena odgovarati njegovom džepu. Prodaja naših Casio satova je organizovana online,putem naše web prodavnice. Cela Srbija i sva mesta u noj, bolo da je u pitanju Beograd, Niš, Novi Sad ili sasvim mala varošica, pokrivena su dostavom naših proizvoda. Odaberite željeni Casio sat za žene, muškarce ili decu, i on ćestići na vašu adresu za dva radna dana.

Casio There are no products in this category.

Podkategorije

 • Muški satovi Casio

  Muški satovi Casio koji su u našoj ponudi odlikuju se raznovrsnošću i povoljnom cenom. Casio satovi za muškarce su prepoznatljivi širom sveta i jako su traženi. Odlikuju se vrhunskim kvalitetom i dugotrajnošću. Casio je brend koji prati svetske trendove i trudi se da uvek bude ispred vremena. U okviru ovog brenda možete pronaći satove za muškarce, po svačijem ukusu, bilo da se radi o sportskim ili elegantnim modelima ručnih satova. 

  Naša web prodavnica se trudi da u svakom momentu ponudi najrazličitije i najnovije modele Casio satova, a da pritom cena bude povoljna. Kod nas možete pronaći G-shock, Edifice, Protrek i mnoge druge tražene modele. Uz sve to, internet prodaja vam olakšava potragu i ujedno štedi vaše vreme i vaš novac. Naravno, i niske cene su razlog zbog kog ćete se uvek vraćati kod nas. 

  Bez obzira da li je vaše mesto stanovanja Beograd, Novi Sad ili neka varošica, dostava naših proizvoda biće izvršena u roku od 2-3 radna dana,od trenutka porudžbine. Hvala Vam što nam verujete!

 • Ženski satovi Casio

  Ženski satovi Casio odlikuju se izuzetnim, modernim dizajnom i vrhunskim kvalitetom. Casio je brend sa dugom istorijom. Ovaj brend satova ze žene izuzetno je popularan i tražen kako medju mladjom populacijom, tako i medju stariji osobama. Casio ženski ručni satovi se odlikuju velikim i raznovrsnim asortimanom, tako da i najizbirljivije osobe mogu naći model koji će odgovarati upravo njihovom ukusu. U okviru ovog brenda možete pronaći i elegantne, svečane satove ali i sportske modele. Ono što im je zajedničko jeste povoljna cena.

  Mi se trudimo da Vam obezbedimo najnovije modele koji su se pojavili na tržištu. Želja nam je da cene naših proizvoda budu razlog zbog kog ćete se uvek vraćati nama. Kada tome dodate i uštedu vremena koju vam omogućava internet prodaja, onda je vaše zadovoljstvo zagarantovano. 

  Naši Casio ženski satovi, kao i svi ostali satovi koje možete pronaći kod nas, imaju garanciju 2 godine. Na ovaj način trudimo se da Vas zaštitimo od kopija na koje možete naleteti putem interneta.

  Srdačno vaš, Unna Shop!

 • Casio dečiji satovi

  Casio - dečiji satovi izuzetno su moderni i savremeni. Kvalitet Casio satova za decu je vrhunski, dizajn je moderan, a asortiman raznovrstan. Casio je brend koji prati modne trendove, čak i kad su deca u pitanju. Njihovi satovi za dečake i devojčice  odlikuju se mnoštvom dečijih motiva i raznovrsnošću boja. Vrlo često, u okviru ovog poznatog brenda, možete pronaći dečije ručne satove sa motivima crtanih junaka, koji će dodatno privući pažnju vaših mališana. 

  Satovi koje možete pronaći u našoj online prodavnici karakteriše niska cena, prepoznatljiv kvalitet i garancija. Internet prodaja vam omogućava lakši i pristupačniji odabir željenog modela. Kada tome dodate i niske cene, osmeh na vašem licu je neizostavan.

  Trudimo se da za vas obezbedimo samo najbolje!

 • Sportski satovi Casio

  Casio sportski satovi namenjeni su svim ljubiteljima ekstremnih sportova. Sportski Casio satovi napravljeni su za ekstremne uslove: otporni su na velike dubine i visine, otporni na mehanička oštećenja i udarce i imaju niz funkcija koji daju sportistima sve neophodne podatke. Casio sportske satove pored sportista rado nosi i omladina. Vrhunski kvalitet i pristupačne cene su glavni aduti Casio sportskih satova.

  Naša internet prodavnica pobrinula se da vam predstavi najširi spektar Casio sportskih satova, ženskih i muških. Pristupačna cena i online prodaja opredeliće vas za naš internet shop. 

  Dostava naših satova vrši se na području cele Srbije, na željenu adresu.

  Hvala Vam na ukazanom poverenju!