Ostali brendovi satova

Ostali brendovi satova

U okviru kategorije "ostali brendovi satova" možete pronaći manje poznate brendove ručnih muških i ženskih satova. Iako manje poznati, ovi satovi se odlikuju izuzetnim kvalitetom, modernim ditzajnom i povoljnom cenom. Garancija za sve satove u okviru ove kategorije je 2 godine.Pristupačne cene omogućiće vam da odaberete više modela i upotpunite vašu kolekciju ručnih satova. Online prodaja dodatno štedi vaše vreme i vaš novac. Srbija je zemlja u kojoj se vodi računa o modi i modnim trendovima. Potrudili smo se da vam predstavimo širok asortiman satova. Dostava naših satova za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta je kurirskim službama na željenu adresu.

Ostali brendovi satova There are no products in this category.

Podkategorije

 • Elle girl

  Elle girl - deciji satovi, kvalitetni, povoljni, modernog dizajna. Elle girl - deciji satovi cena najniza u regionu. Kupite pravi sat za svoje klince i klinceze. Online shop Unna pravo mesto za vasu trgovinu. Proverite i vi zasto smo povoljniji od svih. 

 • Daniel Klein

  Daniel Klein rucni satovi od sada i na nasem online shopu. Daniel Klein rucni satovi poznati su sirom sveta. Poznata svetska imena nose upravo ove rucne satove. Ovo je marka satova koja prati korak sa vremenom. Ovi satovi su izuzetno otmeni i elegantni. U svetu se rade i primerci od cistog zlata koji jos uvek nisu dostupni nasem trzistu. Cena ovih satova je izuzetno niska u odnosu na kvalitet koji dobijete za uzvrat. Niske cene su ujedno i nas zastitni znak. Prodaja Daniel Klein rucnih satova je online, putem nase web prodavnice. Sve sto je potrebno jeste da popunite porudzbenicu ili nas kontaktirate telefonom. Zeljeni proizvod ce stici na adresu koju navedete, za Beograd, Novi Sad i sva ostala mesta u nasoj zemlji. Sada je i Srbija dobila poznate Daniel Klein satove. 

 • Krizia

  Krizia ručni satovi su namenjeni ženama koje su samouverene i izlaze iz okvira klasike. Ovi ženski satovi odudaraju od standarda i karakteriše ih unikatan dizajn. U okviru ovog brenda možete pronaći klasične ali i moderne, elegantne pa čak i sportske modele. Krizia ženski satovi su izuzetno kvalitetni i jedinstveni. Oni su modni detalj koji će vas istaći u društvu i puno reći o vama. Cena ovih satova je znatno niža od očekivane, obzirom da se radi o poznatom i popularnom brendu. Medjutim, kako bi vas uverili u njihov kvalitet, cene su formirane kako bi privukle vašu pažnju.

  Prodaja Krizia ženskih satova se vrši putem naše web prodavnice, i smatramo da Vam upravo online prodaja omogućava nesmetano uživanje u pronalaženju pravog modela. Odaberite model po vašoj želji i uživajte u njemu!

 • Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez rucni satovi, vrlo kvalitetni, neverovatno savrsene izrade, brend koji sa sobom nosi kvalitet i pouzdanost. Jennifer Lopez satovi za sve prilike, napravite okolinu ljubomornom, budi te bolji od njih, sa Jennifer Lopez satovima. Jennifer Lopez za vas nabavlja i prodaje Online Shop Unna, cena je dobra, prodaja je online.

 • Jack Pierre

  Jack Pierre rucni satovi, vrlo kvalitetni, neverovatno savrsene izrade, brend koji sa sobom nosi kvalitet i pouzdanost. Jack Pierre satovi za sve prilike, napravite okolinu ljubomornom, budi te bolji od njih, sa Jack Pierre satovima. Satove Jack Pierre za vas nabavlja i prodaje Online Shop Unna, cena je dobra, prodaja je online.

 • Balezza

  Balezza rucni satovi, vrlo kvalitetni, neverovatno savrsene izrade, brend koji sa sobom nosi kvalitet i pouzdanost. Balezza satovi za sve prilike, napravite okolinu ljubomornom, budi te bolji od njih, sa Balezza satovima. Satove Balezza za vas nabavlja i prodaje Online Shop Unna, cena je dobra, prodaja je online.

 • Ice watch

  Ice watch satovi su poslednjih godina privukli veliku pažnju. Odlikuju se standarnim dizajnom i jarkim bojama. Uglavnom su narukvice izradjene od silikona. Ice watch satovi su jako popularni medju mladjom populacijom i ljubiteljima veselih boja. Ovi satovi se uglavnom nose uz sportske i kežual odevne kombinacije. Na našem sajtu možete pronaći sve modele ice watch satova koji su dostupni na našem tržištu. Cena svakog modela je izuzetno povoljna. Prodaja je organizovana online. Jeftina dostava za sve gradove Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš... i ostala mesta.

 • Smart satovi

  Smart satovi ili pametni satovi su novina na tržištu. Kada govorimo o smart satovima mislimo uglavnom na proizvode koji zamenjuju mobilni telefon. Mobilni telefon sat je proizvod koji ima sve funkcije telefona, a pored toga nosi se na ruci. Smart satovi su popularni pre svega medju poslovnim ljudima i omladinom. Izuzetno su atraktivni i u sebi sadrže implementirana najnovija tehnička dostignuća. Pametni satovi služe za javljanja na telefon, slanje poruka, slušanje muzike... Cena im je zaista povoljna u odnosu na kvalitet koji dobijete. 

  U našoj online pridavnici možete pronaći velčiki izbor smart satova različitih proizvodjača. Prodaja je organizovana putem interneta a dostava je na kućnu adresu, za sva mesta u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš... 

 • Haemmer Germany

  Haemmer Germany satovi namenjeni su osobama koje prate svetske trendove. Ovaj brend satova karakterišu veliki upadljivi satovi, klasičnog ali u isto vreme modernog dizajna. Haemmer satovi su relativno nov brend ne samo na našem već i na svetskom tržištu. Prvi put su se pojavili 2008. godine, i kao što im ime kaže u pitanju su nemački satovi. Haemmer satovi su uspeli za kratko vreme da osvoje tržište zahvaljujući originalnosti i vrhunskom kvalitetu, a da im je pri tom cena izuzetno povoljna.

  Haemmer Germany satove možete naći i u našoj internet prodavnici. Online prodaja vam omogućava da na lak i jednostavan način dodjete do željenog sata. Jeftina i brza dostava za celu Srbiju: Beograd, Novi Sad, Niš...

 • Welder

  Welder satovi su satovi budućnosti. Inspirisan putovanjem kroz vreme, dizajner Italo Fontana je plasirao na tržište satove koji dolaze iz budućnosti. Welder satovi se odlikuju velikim prečnikom, i futurističkim dizajnom. Njihov kvalitet je neosporan. Ono po čemu se ovi satovi razlikuju od ostalih je krunica za navijanje koja se kod njih nalazi na levoj strani, pa samom tim daje dudatnu udobnost prilikom nošenja. Prodaja Welder satova organizovana je online, putem naše internet prodavnice, a cene ovih satova su zaista povoljne. Jeftina dostava će Vas dodatno privući. Cela Srbija je pokrivena dostavom Welder ručnih satova.

 • Storm London

  Storm London je britanska marka satova i nakita koja odiše originalnošću i inovativnošću. Storm London satovi su jako popularni medju poznatim osobama. Zastupljeni su u preko 45 zemelje sveta a sada ih možete pronaći i u našoj online prodavnici. Storm London satovi odišu originalnošću i neobičnim dizajnom. Ovi ženski satovi namenjeni su ženama koje žele da se istaknu i razlikuju od drugih. Moderni, neobični i kvalitetni su reči koje opisuju Storm London satove. Trudimo se da u svakom trenutku ponudimo najveći izbor modela ovih satova čija je cena zaista primamljiva. Online prodaja dodatno povećava vaše zadovoljstvo. Srbija može da uživa u jednom od najpoznatijih brendova ručnih satova.

 • Kahuna

  Kahuna satovi poslednjih godina su privukli veliku pažnju. U pitanju su britanski ručni satovi, namenjeni damama. Izuzetno su lepog dizajna i veselih boja pa se uglavnom nose leti. Cena im je jako pristupačna a kvalitet zaista vrhunski, što dokazuje i garancija od 2 godine. Kahuna satovi su prepoznatljivi po jedinstvenom izgledu i narukvicama koje ih krase a koje su izradjene najčešće od kože uz dodatak različitih perlica. Kahuna satovi su jako popularni medju mladjom populacijom, i najčešće se kupuju za devojke ili tinejdžerke.

  Kahuna satovi se mogu naći u našoj online prodavnici. Prodaja je putem interneta, cene su povoljne, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta je kurirskim služama.

 • OPSobject

  OPSobject je italijanski brend koga karakteriše jedinstven i moderan dizajn. OPSobject satovi i nakit za veoma kratko vreme osvojili su srca velikog broja ženske populacije. Vesele boje, cvetovi, cirkoni, privesci i još mnogo toga odvajaju i ističu ovaj brend u moru drugih. OPSobject satovi su izuzetno dekorativni i moderni. Vrlo lepo se mogu kombinovati sa OPSobject nakitom. Trudimo se da u svakom trenutku ponudimo što veći broj proizvoda kako bi uvek pronašli baš ono što vam se svidja. Internet prodaja vam olakšava kupovinu, a niske cene povećavaju vaše zadovoljstvo. Kad svemu tome dodate i jeftinu dostavu za sva mesta u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš... onda je zadovoljstvo neminovno.

 • Swet Years

  Swet Years satovi namenjeni su madjoj populaciji. Izuzetno su moderni i dekorativni. Swet Years satovi ostavljaju snažan utisak. Ovi satovi radjeni su u veselim bojama. U okviru ovog brenda možete pronaći satove za svaki dan ali i satove koji su izuzetno elegantni. Ono što je karakteristično za njih je izuzetan kvalitet, jedinstvenost i povoljna cena. Online prodaja vam omogućava da u svakom trenutku vidite kompletnu ponudu Swet Years satova na jednom mestu. Srbija je cela pokrivena jeftinom dostavom naših satova na željenu adresu.

 • U Boat

  U Boat satovi prvi put su proizvedeni 2000. godine u Italiji. U Boat satovi spadaju u red visokokvalitetnih i skupih muških satova. Radjeni po modelu mornaričkih satova sa velikom preciznošću, jako brzo su osvojili svetsko tržešte. U Boat muški ručni satovi izuzetno su dizajnirani i namenjeni osobama sa istančanim ukusom. Prodaja ovih satova organizovana je online, ali se mogu videti i probati u odredjenim prodavnicama u Srbiji. Dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta je kurirskim službama i besplatna je. Iako su cene U Boat muških satova izuzetno visoke, oni ipak zavredjuju vašu pažnju.

 • Satovi akcija

  Satovi AKCIJA su kategorija u kojoj možete pronaći satove koji su jeftini, odnosno sa sniženim cenama. Satovi na akciji privlače pažnju zbog svoje cene. Za dosta manje novca možete kupiti sat kada je na akciji. Uglavnom su ovde ulistani prošlogodišnji modeli, ili modeli kojih ima malo na stanju. Akcijske cene  uvek privlače pažnju, ali kad za malo novca dobijete proizvod koji je originalan i vrhunskog kvaliteta, onda je zadovoljstvo neizostavno. Pratite našu ponudu i pronadjite sat koji je na akciji.