Muški satovi Casio

Muški satovi Casio

Muški satovi Casio koji su u našoj ponudi odlikuju se raznovrsnošću i povoljnom cenom. Casio satovi za muškarce su prepoznatljivi širom sveta i jako su traženi. Odlikuju se vrhunskim kvalitetom i dugotrajnošću. Casio je brend koji prati svetske trendove i trudi se da uvek bude ispred vremena. U okviru ovog brenda možete pronaći satove za muškarc...

Muški satovi Casio koji su u našoj ponudi odlikuju se raznovrsnošću i povoljnom cenom. Casio satovi za muškarce su prepoznatljivi širom sveta i jako su traženi. Odlikuju se vrhunskim kvalitetom i dugotrajnošću. Casio je brend koji prati svetske trendove i trudi se da uvek bude ispred vremena. U okviru ovog brenda možete pronaći satove za muškarce, po svačijem ukusu, bilo da se radi o sportskim ili elegantnim modelima ručnih satova. 

Naša web prodavnica se trudi da u svakom momentu ponudi najrazličitije i najnovije modele Casio satova, a da pritom cena bude povoljna. Kod nas možete pronaći G-shock, Edifice, Protrek i mnoge druge tražene modele. Uz sve to, internet prodaja vam olakšava potragu i ujedno štedi vaše vreme i vaš novac. Naravno, i niske cene su razlog zbog kog ćete se uvek vraćati kod nas. 

Bez obzira da li je vaše mesto stanovanja Beograd, Novi Sad ili neka varošica, dostava naših proizvoda biće izvršena u roku od 2-3 radna dana,od trenutka porudžbine. Hvala Vam što nam verujete!

Pročitaj više

Muški satovi Casio There are no products in this category.

Podkategorije

 • G-Shock

  Casio G-Shock satovi su namenjeni sportistima koji su izloženi ekstremnim uslovima. Casio G-Shock satovi je najpopularnija linija. U okviru ove linije mogu se naći izuzetno otporni satovi sa mnoštvom funkcija koje su neophodne sportistima. Otporni su na mehanička oštećenja, velike dubine i ekstremne pritiske. Izuzetno moderan i lep dizajn ove satove čini zavodljivim.

  Cene Casio G-Shock satova su primerene našem tržištu. Cena je zaštićena, a kvalitet vrhunski. Naša online prodavnica se potrudila da vam predstavi širok asortiman ove linije. Online prodaja vam omogućava da se polako upoznajete sa ovom linijom i odaberete model koji odgovara upravo vama.

  Srbija je cela pokrivena dostavom naših satova, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta se vrši na željenu adresu.

 • Edifice

  Casio Edifice satovi namenjeni su muškarcima koji prate svetske trendove. Edifice satovi izdvajaju se po modernom dizajnu i vrhunskom kvalitetu. Ova linija prati sva tehnička dostignuća i namenjena je osobama koje žive u ovom trenutku. Ovi satovi zadovoljavaju i najzahtevnije kriterijume, od funkcija, preko kvaliteta materijala pa sve do dizajna. 

  Naša internet prodavnica potrudila se da vam predstavi najširu paletu ovih satova. Cene su im jako povoljne obzirom na mogućnosti koje nude. Cena ovih satova je zaštićena, a garancija je 2 godine. 

  Prodaja Casio Edifice satova vrši se putem našeg sajta, online. Za sve potrebne informacije, slobodno nas kontaktirajte. 

  Srbija je cela pokrivena dostavom satova. Dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta vrši se na željenu adresu.

 • Standard