ZIDNE OBLOGE

ZIDNE OBLOGE

Zidne obloge i zidna dekoracija najnoviji su hit u svetu. Una zidne obloge su proizvod koji se lepi na zid i izradjene su od razlicitog materijala: gipsa, presovanog kartona, drvene, od kamena i slicno. Dekorativni zid daje eleganciju i upecatljivost Vasem domu. Dekorativni zid ce Vas dom uciniti modernim.

Zidni paneli koji se lepe na zid uglavn...

Zidne obloge i zidna dekoracija najnoviji su hit u svetu. Una zidne obloge su proizvod koji se lepi na zid i izradjene su od razlicitog materijala: gipsa, presovanog kartona, drvene, od kamena i slicno. Dekorativni zid daje eleganciju i upecatljivost Vasem domu. Dekorativni zid ce Vas dom uciniti modernim.

Zidni paneli koji se lepe na zid uglavnom se rade u beloj boji. To omogucava da se paneli krece u zeljenu boju. Paneli su obloge za zid koje se rade u 3D  varijanti. 

Cena zidnih panela zavisi od materijala od kog se izradjuju. Iz ponude izdvajamo panele od presovanog kartona cija je cena izuzetno povoljna. Niske cene u Una internet prodavnici vam omogucavaju da vrlo cesto menjate izgled zeljenog prostora.

Prodaja nasih zidnih obloga i panela vrsi se putem nase web stranice. Ovaj vid prodaje omogucava Vam da u svakom trenutku odaberete zeljeni proizvod. Cela Srbija je pokrivena dostavom nasih proizvoda. 

Zidne obloge i 3D paneli - dekoracija za Vase zidove.

Pročitaj više

ZIDNE OBLOGE There are no products in this category.

Podkategorije

 • Wall art 3d

  Wall art 3d su  zidne obloge izradjene uglavnom od presovanog kartona. Drugačije se nazivaju zidni paneli ili 3d paneli za zid, a neki ih još nazivaju i dekorativni zid. Wall art 3D ili zidni paneli se lepe na zid i mogu se krečiti više puta u željenu boju. Pomoću njih možete dekorisati deo ili ceo zid, a možete i svaki kvadrat okrečiti drugačijom bojom. Zidni paneli ili 3D paneli su jako dekorativni i moderni. 

  Prodaja zidnih panela ili Wall art 3d obloge vrši se putem interneta, na našem online shopu. Cena ovih panela je izuzetno povoljna, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama.

 • Zidne lajsne

  Zidne lajsne su proizvod namenjen skrivanju kablova i za dekoraciju. Izuzetno su lepe, praktične i moderne. Lajsne za zid su napravljene od copolimera. Nakon lepljenja na zid, mogu se krečiti u željenu boju. Zidne lajsne koje možete pronaći u našoj online prodavnici su jako kvalitetne. Posedujemo raznovrstan izbor modela, a cena im je povoljna. Prodaja je organizovana putem našeg web shopa, a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama.

 • Deko zid

  Dekozid je 100% prirodna zidna obloga namenjena za dekoraciju enterijera. Dekozid je napravljen od ekoloških materijala: pamuk, vuna, celuloza. Deko zid predstavlja dugotrajnu dekoraciju a ujedno je i toplotna izolacija. Jedna kesa dekozid mase pokriva površinu 3,5-4m2. Može se nanositi na sve ravne površine kao što su: zid, siporeks, knauf, keramičke pločice, drvo, staklo, kamen, beton, španski zid, metal i dr.

  Dekozid se nanosi specijalnim valjkom. Sadržaj kese pomeša se sa 7,5-8 litara tople vode i razmaže valjkom. Cena deko zida je izuzetno pristupačna, a prodaja je online. Dostava za Beograd, Novi Sad i ostala mesta je kurirskim službama. Povoljne cene i vrhunski kvalitet deko zida izmamiće vam osmeh.