JORGANI

JORGANI

Jorgani perjani u svim dimenzijama i razlicitim dezenima. Jorgani Beograd vrhunskog kvaliteta za vas udoban i prijatan san. Ugrejace vas tokom hladnih dana i pruziti vam vrlo prijatne snove. Online Shop Unna za vas nabavlja i prodaje jorgane, cena vrlo popularna i prihvatljiva, dostava na kucnu adresu.

JORGANI There is 1 product.

Podkategorije

  • Perjani jorgani

    Perjani jorgani ce Vam pruziti toplinu u hladnim zimskim danima. Oni se izradjuju od prirodnih materijala. Navlaka im se najcesce izradjuje od pamuka, a pune se paperjem ili kombinacijom perja i paperja. Perjani jorgani spadaju u red najkvalitetnijih jorgana i ponasaju se kao termoregulatori, i pruzice Vam izuzetan osecaj topline bez znojenja. Cena perjanih jorgana zavisi od njihove dimenzije i procenta paperja u njima. Sto je procenat paperja u njima veci, i cene takvih jorgana su skuplje. Prodaja nasih jorgana obavlja se iskljucivo putem online shopa, a dostava je na kucnu adresu. Cela Srbija je pokrivena dostavom nasih jorgana. 

    Uzivajte u hladnim zimskim danima!

  • Lio jorgani

    Lio jorgani se izradjuju od sintetickih materijala i pune se uglavnom PES silikonskim vlaknima. Navlaka se izradjuje od svilenkastih materijala, ali se moze izradjivati i od pamuka. Cena lio jorgana zavisi od kolicine punjenja i od njihove dimenzije. Naravno, na trzistu mazete naci identicne jorgane sa razlicitim cenama kostanja, zato vodite racuna gde ih kupujete. Mi se uvek trudimo da nam cene budu konkurentne, a online prodaja Vas obezbedjujete da na brz i jednostavan nacin obavite kupovinu. Dostava za Beograd, Novi Sad, Nis i ostale gradove vrsi se kurirskim sluzbama.