POSTELJINA

POSTELJINA

Posteljina, jastučnice, čaršafvi, jorgani, prekrivaci, jastuci,cebad, step deke

Una posteljina, jastučnice, čaršafvi i mnogo toga jos, kvalitetno a jeftino. Posteljine koje možete naći u našem Una online shopu karakteriše savremeni dizajn, odličan kvalitet i niska cena. Veliki asortiman boja i dezena omogućiće vam da pronadjete posteljinu po vaš...

Posteljina, jastučnice, čaršafvi, jorgani, prekrivaci, jastuci,cebad, step deke

Una posteljina, jastučnice, čaršafvi i mnogo toga jos, kvalitetno a jeftino. Posteljine koje možete naći u našem Una online shopu karakteriše savremeni dizajn, odličan kvalitet i niska cena. Veliki asortiman boja i dezena omogućiće vam da pronadjete posteljinu po vašem ukusu. Iz ponude izdvajamo posteljine za bebe i decu, posteljine za bračni krevet odnosno francuski ležaj, posteljine za krevetac kao i vanstandardne modele. Pored posteljinskih kompleta, kod nas se mogu ptronaći jastučnice, donji čaršafi, jastuci, ćebad i ostali tekstil koji će vam obezbediti prijatan boravak u krevetu. Prodaja posteljina za krevet je organizovana putem interneta, cene su povoljne a dostava za celu Srbiju organizovana je kurirskim službama na željenu adresu.

Pročitaj više

POSTELJINA There are no products in this category.

Podkategorije

 • Posteljine

  Posteljine podrazumevaju proizvode od tkanine, koje omogućavaju prijatan san. Posteljine koje se nalaze u našoj ponudi izradjene su od različitih materijala: od pamuka, satena, krepa, flanela, damasta, frotira i drugih materijala ili njihovih kombinacija. Veliki izbor boja i dezena omogućiće vam da nadjete idealnu posteljinu,po vašoj želji i meri vašeg kreveta. Prijatni i prirodni materijali učiniće vaš san mirnim a boravak u krevetu prijatnim. Održavanje posteljina je jednostavno: one se mogu prati u veš mašini, na različitoj temperaturi, u zavisnosti od materijala od kog su izradjene. Prodaja putem naše internet prodavnice olakšaće vam potragu, a niske cene će dodatno upotpuniti vaše zadovoljstvo. Srbija je dobila najveću internet prodavnicu posteljinskog programa i kućnog tekstila.

 • Jastučnice

  Jastučnice su navlake kojima se oblažu jastuci. Preporučijemo da uvek kupujete jastučnice od prirodnih materijala: od pamuka, pamučnog satena, frotira... Jastučnice štite vaš jastuk od prekomernog i brzog prljanja. Savetuje se da se bar jednom nedeljno menjaju jastučnice. U našoj online prodavnici možete pronaći jastučnice u raznim dezenima, bojama i od različitih materijala. Naravno, imamo i sve dimenzije jastučnica: 30x50, 40x40, 40x60, 40x80, 50x70, 60x60, 60x80, i mnogih drugih standardnih i vanstandardnih dimenzija. Izdvajamo ukrasne jastučnice, jastučnice za decu, dekorativne i mnoge druge, čija je cena zaista povoljna. Prodaja je organizovana online, a cela Srbija je pokrivena našom dostavom.

 • Ćebad

  Ćebad se izrađuje od različitih prirodnih i sintetičkih materijala. Najkvalitetnija je ćebad izrađena od vune. Ćebad se koriste za pokrivanje u hladnim zimskim danima i pružaju potrebnu toplotu. U našoj internet prodavnici možete pronaći: ćebad za singl i bračni krevet, ćebad za decu i bebe izrađenu od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Cene su povoljne a prodaja online. Trudimo se da cena bude ono što će vas opredeliti za nas. Srbija je pokrivena dostavom naših proizvoda a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta vrši se na željenu adresu.

 • Jastuci

  Jastuci su jako bitni za naš san. Od njihovog kvaliteta zavisi i kvalitet našeg sna. Na tržištu se mogu naći različiti jastuci. Jastuci od memorijske pene su najtraženiji. Oni se oblikuju prema vašoj glavi, i u svakom trenutku pružaju idealan polžaj. Jastuci od perja su takodje jako traženi i mi ih rado preporučijemo. U našoj online prodavnici mogu se pronaći najrazličitiji jastuci: jastuci za spavanje od memorijske pene ili perja, anatomski jastuci, jastuci za decu, ukrasni kao i jastuci za sedenje i za stolice. Kvalitet naših proizvoda je zaista vrhunski, a cene su jako povoljne. Cena zavisi od kvaliteta samog jastuka i materijala od koga je on izradjen i punjen. Prodaja je organizovana online a dostava za Beograd, Novi Sad, Niš i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama.

 • Donji čaršafi
 • JORGANI

  Jorgani perjani u svim dimenzijama i razlicitim dezenima. Jorgani Beograd vrhunskog kvaliteta za vas udoban i prijatan san. Ugrejace vas tokom hladnih dana i pruziti vam vrlo prijatne snove. Online Shop Unna za vas nabavlja i prodaje jorgane, cena vrlo popularna i prihvatljiva, dostava na kucnu adresu.

 • PREKRIVACI

  Prekrivači su proizvodi namenjeni prekrivanju kreveta. Kod nas se mogu pronaći najrazličitiji prekrivači za krevet, za trosed, za francuski ili bračni ležaj, prekrivači za garniture, dečiji, luksuzni  i mnogi drugi. Prekrivači se izradjuju od najrazličitijih materijala: od pamuka, vune, frotira, satena, krzna kao i od najrazličitijih kombinacija materijala. Ono što im je zajedničko jeste to da pored praktične imaju i dekorativnu funkciju. U ponudi imamo različite dimenzije, modele i dezene prekrivača, a ono što im je zajedničko je izuzetan kvalitet i niska cena. Online prodaja dodatno uvećava vaše zadovoljstvo.

 • STEP DEKE

  Step deke idealna stvar za vase krevete. Step deke Beograd vrlo prijatne za lezanje i pruzaju odlican osecaj dok se lezi na njima. Step deke po odlicnim uslovima, cena jako povoljna, prodaja se vrsi online, za vas nudi online shop unna. Ulepsajte vas prostor pravim stvarima. Step deke.