Kreveti

Kreveti

Kreveti su deo namestaja koji su namenjeni odmoru. Kreveti se izradjuju od razlicitih materijala: drveta, metala ili njihove kombinacije. Mi izradjujemo krevete od punog drveta po meri i zelji kupca. Kreveti koje izradjujemo izuzetno su cvrsti i kvalitetni a dimenzije i model vi birate. Krevet mora biti izuzetno dobro uradjen kako bi omogucio ma...

Kreveti su deo namestaja koji su namenjeni odmoru. Kreveti se izradjuju od razlicitih materijala: drveta, metala ili njihove kombinacije. Mi izradjujemo krevete od punog drveta po meri i zelji kupca. Kreveti koje izradjujemo izuzetno su cvrsti i kvalitetni a dimenzije i model vi birate. Krevet mora biti izuzetno dobro uradjen kako bi omogucio maksimalan odmor prilikom sna. 

Bracni kreveti, kreveti na sprat, deciji kreveti sa fiokama i bez, kreveti po meri i sve druge modele mozete pronaci kod nas. Svi nasi modeli dostupni su u razlicitim bojama. Takodje, bracni kreveti i kreveti za decu izradjuju se u vise modela, po zelji kupca. Izaberite krevet koji zadovoljava sve vase potrebe i kontaktirajte nas.

Prodaja nasih krevet nikad nije bila jednostavnija. Vise ne morate gubiti vreme obilazenjem salona namestaja. Dovoljno je da posetite nas online shop i izaberete zeljeni model.

Cene nasih kreveta su najnize na trzistu. Trudimo se da cena svakog artikla bude pristupacna svakom kupcu a da za uzvrat dobijete vrhunski kvalitet i udobnost. Niske cene su ono sto nas razlikuje od drugih.

Dostava nasih proizvoda vrsi se kurirskim sluzbama za eograd, Novi Sad, Nis i sva ostala mesta u Srbiji.

Izrada kreveta po meri je naša specijalnost.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Pročitaj više

Kreveti There are 5 products.