PEŠKIRI i FROTIRI

PEŠKIRI i FROTIRI

Peskiri i frotiri vrhunskog kvaliteta i po odlicnim uslovima online prodaje za vas. Una Peskiri i frotiri Beograd za vas, razne velicine, dezeni, cena povoljna, prodaja organizovana putem Una shopa, online, dostava na kucnu adresu. Peskiri, frotiri za vas prijatan i ugodan zivot. Osecajte se prijatnije i kupajte se sa uzivanjem, jer ce vas iz kade docekati peskiri i frotiri unna shop.

PEŠKIRI i FROTIRI There are no products in this category.

Podkategorije

  • Peskiri

    Peskiri se uglavnom izradjuju od pamuka, ali postoje i oni koji u sebi imaju dodatak sinterike. Namena im je raznovrsna. Kod nas se mogu naci: peskiri za decu i bebe, peskiri za ruke, za umivanje, kupanje i plazu, peskiri za svadbu i krstenje i sve ostale namene. Nasi peskiri se odlikuju vrhunskim kvalitetom i mekocom, pamucni su i bez sintetickih primesa.  Trudimo se da cena svakog artikla bude sto pristupacnija, a usluga profesionalna. Niske cene i odlican kvalitet su nasi aduti. Prodaja nasih peskira vrsi se online, putem nase web prodavnice. Dostava za Beograd, Novi Sad, Nis i ostala mesta vrsi se kurirskim sluzbama. 

  • Frotirski prekrivaci

    Frotirski prekrivaci, za vas prijatan i udoban san. Frotiri se koriste za pokrivanje u toplim letnjim danima. Uglavnom se izradjuju od cistog pamuka. Kod nas se mogu naci i  frotiri za bebe i decu kao i frotiri za krevet samac i bracni krevet. Frotirski prekrivaci su lagani, prijatni i lako se odrzavaju. Mozete ih pronaci u najrazlicitijim bojama. Cena nasih frotira je zaista povoljna, a cela Srbija je pokrivena njihovom dostavom. Bez obzira da li je u pitanju Beograd, Novi Sad, Nis ili neko drugo mesto u Srbiji, zeljeni proizvod ce stici na vasu adresu u roku od 2-3 radna dana. Online prodaja nasih frotira i ostalih proizvoda stedi vase vreme i vas novac.