MIKROFIBERI

MIKROFIBERI

Mikrofiberi su vrsta tkanine poznata u narodu kao djavolja koza. Mikrofiber je izuzetno elegantan i funkcionalan materijal. Mikrofiber mozete koristiti za zavese, draperije, za prekrivanje stolova, jastukei mnogo toga drugog. Mikrofiber je izradjen od cistog poliestera i sa gornje strane je izuzetno nezan poput plisa. Dostupan je u razlicitim bojama. Cena mikrofibera je izuzetno niska a prodaja je online putem nase online prodavnice.

MIKROFIBERI There are no products in this category.

Podkategorije

 • Mikrofiber Soteks 600d

  Mikrofiber Soteks je tkanina koja ima izuzetno veliku primenu. Soteks je gumirana tkanina, izradjena od sintetickih vlakana, i kao takav otporan je na odredjenu kolicinu vode. Soteks materijal ima zrnasto lice i glatko nalicje u istoj boji. Postojan je na svetlost. Koristi se za sivenje futrola, lezaljki, kamp stolica i slicnih proizvoda. Soteksova primena je izuzetno siroka. 

  Prodaja Soteks platna je online, putem naseg web shopa a cena je zaista najniza. Dostava je na zeljenu adresu u roku od dva radna dana. Srbija je cela pokrivena dostavom Soteks mikrofiber materijala.

 • Mikrofiber micra

  Microfiber Micra je najfinija linija mikrofibira koja ima izuzetno veliku primenu. Dame obozavaju Micra mikrofiber i koriste ga za stolnjake, draperije, jastucice i slicno. Izuzetno je fin, gladak i nezan. Mikrofiber Micra pri dodiru podseca na plis. Jako je prijatan materijal. Dostupan je u razlicitim dezenima. 

  Mikrofiber Mikra je materijal cija je cena izuzetno jeftina. Prodaja i kupovina putem interneta izuzetno su prakticne jer tako stedite i vreme i novac. Sve sto je potrebno je da nas kontaktirate i mikrofiber Micra ce stici na vasu adresu.

  Hvala sto nam verujete!